00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Meest gestelde vragen met onze antwoorden.
Klik op de vragen om de antwoorden eronder te tonen.
Er zijn meerdere mogelijkheden om je in te schrijven.
Het voor de organisatie fijn is, als alle lopers zich inschrijven en betalen voor de startkaart.
Het dan mogelijk blijft voor het comité om dit evenement te blijven organiseren.
De organisatie kosten moeten maken om de Avondvierdaagse in Rockanje in stand te houden, zoals kosten muziekkorpsen, aanvraag vergunningen.
De lopers verzekerd zijn op de route voor eventuele ongevallen.
De lopers recht heeft op versnaperingen, fruit en frisdrank, welke onderweg worden uitgedeeld, door de aanwezige sponsors.
Dan weten wij aan het eind van de avond precies wie dit niet gedaan heeft. Deze personen worden dan opgebeld, of dat er iets aan de hand is. Dus erg belangrijk, dat kaartje omruilen, niet vergeten!
De routes houden we zo lang mogelijk 'geheim'. Na de start worden de routes uitgedeeld, maar ze worden ook met kalk op de wegen uitgezet.
Op dag 4 zal voor de 5 km geen route uitgedeeld worden, hier wordt achter de muziek aan gelopen, deze route zal eerder bekend gemaakt worden.
De route voor de laatste dag, voor de 5 km, zal al eerder bekend gemaakt worden, zodat de opa's en oma's een mooi plekje kunnen vinden om jullie aan te moedigen.
Uiteraard is het wel de bedoeling dat er 4 dagen gelopen wordt, want het is een avond VIER daagse, maar het kan natuurlijk dat er iets dwars ligt. En daar doen wij dan natuurlijk niet moeilijk over. Gewoon even bij de info balie vermelden, dan wordt het geregeld. Als het nou net niet lukt om de starttijd te halen, ook geen probleem. De vegers vertrekken zo'n 10 a 15 minuten als laatste, en zelfs daarna kunt u nog starten als u een behoorlijk wandeltempo heeft.
We hebben wel een eindtijd van 21:00. Voor die tijd moet je wel binnen zijn.
Jazeker, op de 1ste wandeldag inleveren bij de info balie, dan komt dat helemaal goed.
Dat kaartje, ja dat ziet er best wel ouderwets uit maar kinderen kunnen niet zonder. Het is een verzamelobject voor de stempels, al doen sommige armen of gezichten er niet voor onder. Het kaartje moet aan het eind van elke wandeling ingeruild worden voor het kaartje van de volgende dag. Dan kan je de volgende dag weer zo aanschuiven in de startrij. Ook is dit voor de organisatie een trigger om te zien of er iemand is achtergebleven en hulp nodig heeft.
Als je het stempelkaartje kwijt bent, meldt je dan even bij de info balie.
Bij extreem noodweer is de organisatie gemachtigd om de routes aan te passen (in te korten), of een wandelavond uit te stellen of te annuleren. Dit op verzoek van de hulpverleningsdiensten dan wel naar eigen inzicht als het besluit van de hulpverleningsdiensten niet kan worden afgewacht.
Vrijwilligers zijn altijd welkom. Wij kunnen vrijwilligers voor buiten posters en verkeersregelaars zeer goed gebruiken. Voor binnen hebben we een aardige groep, maar er zijn altijd wel gaten te vullen. En heb je het eenmaal een keer gedaan, dan is de kans heel groot dat je het jaar erna weer wilt.
Jazeker, alleen op de 15 km niet. En op de laatste dag van de 5 km niet.
Er worden minimale gegevens van vrijwilligers bewaard conform de AVG standaard, uiteraard alleen met toestemming van de vrijwilliger. Van de deelnemers wordt niets bewaard, de inschrijfkaarten krijgen zij mee met het ophalen van de medailles. Of deze gaan de kliko in.
Honden mogen alleen aangelijnd meelopen. De begeleider(ster) zorgt ervoor dat de hond geen overlast veroorzaakt aan derden. Indien er over een gedeelte van het parcours wordt gelopen en er geldt aldaar een verbod tot het bij zich hebben van een hond, dan zal dit op de routebeschrijving worden aangegeven. Bij een escalatie kan het bestuur besluiten honden alsnog te weren.
Mocht iemand wat gevonden hebben, kan dit bij de info balie afgegeven worden. Daar wordt het zichtbaar opgehangen, maar let wel, na de laatste dag wordt het weg gegooid.